Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Póthagyatéki tárgyaláson...

Vivien_1993 kérdése:

Póthagyatéki tárgyaláson kiderülhet, hogy van diákhitelem?

Figyelt kérdés

Először is szeretnék elnézést kérni, mert lehet, hogy hülyeséget kérdezek. :)

Rövid történetem: 18 évesen bekerültem egyetemre, elköltöztem otthonról, dolgzotam suli mellett, de nem volt elég a pénz, diákhitelt kellett felvennem. Mostmár szerencsére jobb a helyzet, fizetem vissza.

Édesanyám kap vissza pénzt a banktól, kb 10 éve vettek autót hitelre. Az autót édesapámtól örököltük ketten, de én nem tartok rá igényt.

Viszont ahhoz, hogy megkapja a pénzt a banktól, póthagyatéki tárgyalásra kell menni és azt a papírt amit majd ott kapunk, el kell küldeni a banknak.

Tehát a kérdésem: a póthagyatékin kiderülhet, hogy van diákhitelem, vagy ilyenről szó sem lesz ott, semmiképp nem fog előkerülni? Csak átbeszéljük, hogy tartok-e igényt az örökségre, aláírok egy papírt, hogy igen vagy nem, és kész?

Tudom, furcsa, hogy anyám előtt így titkolózok, pedig nincs is rá okom igazából, hisz külön élek már rég óta. :/ De csak a párom tudja, hogy van diákhitelem, nem szeretném, ha más is tudna róla.

Köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 9. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát tényleg elég hülye kérdés. :)

Nem derülhet ki. Fel se merül ebben a kontextusban.

2015. jún. 9. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:
sztem a kutyát sem érdekli, hogy van diákhiteled. nem hiszem, hogy kiderülne
2015. jún. 9. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!