350. 000 a Providenttől autóvásárlásra?
Figyelt kérdés
A bankok nem adnak ekkora hitelt a páromnak, mert a keresetigazolásán 68 ezer a nettója. ettől jóval többet kap, de a többit feketén. Mindenáron kocsi kell neki. Egyedül a provident ad neki ennyi pénzt, de én félek ettől, a gatyánk rámegy. Átutalással fizetnénk nekik havi 20 ezer körül (nem emlékszem pontosan) kb másfél évig. Szerintem ez a providentezés a legalja, én ezt nem akarom. milyen megoldás lehet még? a gyűjtögessünk X ideig, az nem megy, mert kell az autó gyorsba .2015. jún. 3. 15:35
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a szerződésnek ebben a részében ez áll, de az első oldalon szerepel, hogy az otthon szolgáltatás teljes díját köteles megfizetni az ügyfél minden esetben. Akkor is, ha nem teljesül az otthon teljesítés.
12/12 anonim válasza:
Báz, hogy te még mindig nem olvastad el ezt a nyamvadt két oldalas szerződést, és úgy osztod az észt róla?!? NINCS IGAZAD, és nem véletlenül NEM IDÉZED be a szerződésből azt, amiről hablatyolsz... Csak azt kell kifizetni az otthoni szolgáltatásból, amit a felmondásig teljesítettek! Ami teljesen elfogadható.
El kell olvasni azt a kib.szott szerződést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!