Átlehet vinni a hitelt másik bankhoz vagy csekken fizetni havonta?
Páromnak A hitele van az Erste banknál. ( Fizeti rendesen)
Házat szeretnénk venni de azt csak az Otp-nél tudjuk megtenni mert ott kedvezőbb a hitelfelvétel. Viszont azt Otp-s számlájára kell hogy menjen a fizetése és akkor az Erste-nel nem megy egy forintse a számlájára. Azt mondták ki kell fizetnie egyben az egészet amit felvett mert nemtudják vonni a másik számlájáról és ha nem lesz kifizetve akkor BAR listára teszik. Nincs más megoldás az egyösszegben való kifizetésnél?? Nem lehet az A hitelt átvinni esetleg az Otp-hez? Vagy csekken fizetni nekik havonta..?
Normális válaszokat szeretnék. Köszönöm előre is!
Lehet, hogy okos megoldás lenne, ha megpróbálnátok lecserélni a hitelt, még nem is biztos, hogy csakis au OTP felel meg.
Nekem is volt egy forinthitelem a lakásomra pár éve, és felkerestem egy hitelbrókert ,aki tudott ajánlani egy olyan őj hitelt, aminek kedvezőbb volt a kamata, és így jobban jártam.
A következőképpen működött a dolog:
1. Felvettem az új hitelt a szüleim lakására (jelzálog)
2. Kifizettem a régi magas kamatozású hitelt egy összegben a kapott hitelösszegből
3. levették a régi bank jelzálogát a saját lakásomról és áttették az új bank jelzálogját a szüleim házáról az enyémre
4. Már 2 éve teljesen letörlesztettem az új, alacsonyabb kamatozású hitelt. Összesen kb 2,3M Ft-ot takarítottam meg a kamatokon, mondjuk ehhez az is hozzájárult, hogy most már jobb a keresetem, mint régen, és meg is nősültem, szóval sokkal rövidebb idő alatt sokkal többet tudtunk törleszteni.
Nem tudom, hogy most is van-e ilyen lehetőség, de ha érdekel, privátban megírom a hitelbróker honlapját. Nekem ingyen dolgozott, csak a banktól kapott jutalékot.
ma 12:02
Ugye, nem baj, hogy a kérdező A hitelről írt. Amíg az nincs rendezve, nem szüntetheti meg a számláját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!