Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » PayPal-on hol kapom meg a 4...

Szaffián Zsombor kérdése:

PayPal-on hol kapom meg a 4 számjegyű digitális kódot?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy regisztráltam PayPal-ra, azaz nyitottam egy számlát, és kér egy 4 számjegyű digitális kódot amit nem tudom, hogy hova küld. Meg az is érdekelne, hogy a kód mennyi idő alatt érkezik meg.

2015. máj. 25. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem telefonon sms-hez adták.az kb 10 másodperc.de nem mindenki kap sms-t ha változás van a számlaegyenlegén.akkor a havi kimutatáson amit levélben küldenek.az meg kicsit hosszabb idő.
2015. máj. 25. 16:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Én már kb másfél órája megcsináltam a cuccot, de még se Emailben se SMS-ben se a bankkártya kivonaton nem jött meg. És bevan állítva az SMS fogadás.
2015. máj. 25. 16:31
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Kaptál SMS-t a BANKODTÓL(!) arról, hogy levontak 400Ft-ot?
2015. máj. 25. 16:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Még nem. Nem lehet, hogy azért mert pünkösd van?(Bocsánat ha hülyeséget mondtam)
2015. máj. 25. 17:32
 5/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem. Akkor valamit rosszul adhattál meg. Vagy idióta bankod van :) Mivel ez kártyás vásárlásnak minősül, azonnal végrehajtódik, és egyből küldi az SMS-t (mondjuk pár percen belül, de többnyire gyakorlatilag másodpercek sem telnek el).
2015. máj. 25. 18:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Unicredit bank, nem hiszem, hogy hülyék lennének :P
2015. máj. 25. 18:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak?
2015. máj. 25. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
ha van sms értesítésed és nem jött meg az sms akkor valamit tényleg elronthattál.nézd át ha mégsem akkor érdeklődj a banknál.
2015. máj. 26. 03:01
 9/9 anonim válasza:
Én tavaly regisztráltam, akkor kellett kb egy hét hogy megjelenjen az utalási történetemben.
2015. máj. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!