2008-ban felvettünk 4750000 Ft hitelt. Megkaptam a LEVELET. A tőkém 7300000 Ft lett és a futamidő (ami 2033 ban telt volna le) 2055-re emelkedett. Menjek másik bankhoz vagy egyszerűen ne fizessek és ügyvéd? 22 és évet emel a futamidőn?
4 milliót vettél fel 25 évre?
Eszednél vagy?
jBasszus.. 47 évre (??!!!) eladósodni 4.750 e Ft hitel miatt! Ilyen nincs ebben a k.bszott országon kivül sehol! :(
Egy erre szakosodott ügyvédet azért megkérdezhetnél...
Mi 4 milliót vettünk fel 15 évre (szerencsére forintban). 15 év most fog letelni. Én még ezt is k.vára sokallom... amire felvettük az már rég cserére érett...
Szerintem is hívj fel egy ügyvédi irodát és legalább telefonon kérdezz rá.
Nagyon sokat számít, hogy milyen hitelt vetettek fel. Fundamentával, esetleg életbiztosítással kombináltat?
Én a helyedben mindenképpen megkérdeznék egy ebben jártas ügyvédet. De gyorsan kell döntenetek, mert vészesen fogy az idő, a levél kézhezvételétől számítva 30 nap álla rendelkezésedre, hogy jelezd a problémádat a bank felé.
Ezt a hitelszerződést csak akkor mondhatod fel, ha egy összegben befizeted a tartozást, meg az egyéb költségeket.
Ha egyszerűen nem fizetsz, akkor elárverezik a házadat.
És itt kérdezgetsz, egy ilyen névtelen fórumon?
Én nem értem az embereket ebben az országban, 25 évre aláírsz hitelt a legminimálisabb pénzügyi ismeretek nélkül? Gondolom az az ürügy, hogy az apróbetű...
Az egész életedet meghatározó szerződést el kellett volna olvasni rendesen, megmutatni ügyvédnek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!