Fundamenta megelőlegező hitel (4év 4honapos 20Eftos.2év5honapja fizetem) vagy banki hitel 6%körüli?
Melyik jobb? Melyik olcsobb?:)
Bankàl nincs hitelfolyositasi dij.Fundanal van összesen 200Eft.Vég eredmènyben melyik lenne jobb hitel vàlasztàs? 3milla kellene max 5èvre.
Ha megírod az alábbiakat, meg tudom mondani, mivel jársz a legjobban.
Mire szeretnéd költeni hitelt? Vásárlás, felújítás, stb?
Milyen értékű ingatlant tudsz felajánlani fedezetnek?
Egyedül leszel a hiteligénylő, vagy lesz adóstársad is?
Életkor, jövedelem?
Meglévő hitelek?
Mióta van munkaviszonyod? (Ha esetleg vállalkozó vagy, akkor még sok-sok egyéb kérdés lényeges)
Kedves Kérdező, csak hogy értsd! Van itt egy önjelölt "nép megmentője", akinek fogalma sincs a jelenleg elérhető banki termékekről, így azt sem tudja, hogy vannak olyan hiteltermékek, amiknek a kamata 5 évig fix, az induló költségeket a bank állja, viszont semmi akadálya annak, hogy igénybe vedd a lakáscélú hiteled mellé a lakáskasszákra járó 30% állami támogatást, ami végső soron teljes egészében kompenzálni képes a hitelkamatot, ha a hiteledet 5 éven elül kifizeted.
Bármikor le tudod ezt vezetni matematikailag, de sokkal fontosabb ennél a hitelképesség tisztázása, ezért ha megválaszolod a kérdéseket, én is tudok konkrét javaslatot tenni.
Ahogy a tieid is mentek a levesbe. Ha esetleg nem tűnt volna fel...
Egyszer ebben a rohadt életben lennél korrekt és egy szót nem szólnék ellened. De amíg a zugtanácsadók sunyi játékát játszod, addig itt leszek a sarkadban. Szokj hozzá!
"Kedves" 50%-os, az a különbség közted és köztem, hogy én kifejezetten örülök a moderátorok beavatkozásának, amikor törlik a kérdést nem érintő összes fölösleges kört. A válaszaidban semmi konstruktív nincs, csak kötekedés, így csak remélni tudom, hogy ezeket is törlik majd az enyéimmel együtt.
A kérdezőnek bármikor tudok segíteni itt, nyilvánosan, ha megadja az általam kért adatokat, a te betegségedre viszont sajnos nincs orvosságom, ha loholni szeretnél a nyomomban, hát tedd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!