Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy lehet felvenni a diákhitelt?

Hogy lehet felvenni a diákhitelt?

Figyelt kérdés

Neten a diákhitel direkten keresztül kitöltöttem mindent, most van egy PDF amit ki kell nyomtatnom 2 példányban, és ezt tudom leadni millió hely egyikén.

Egyik hozzám nagyon közeli postán is letudom adni honlapjuk szerint, de nem értem hogy, mivel állítólag valami ügyintéző előtt kell aláírnom papírokat, meg alapból nem írnak olyat, hogy hova kéne küldeni a papírokat meg nem azt írják, hogy levélként adjam fel, hanem szimplán annyit, hogy postán le lehet adni.

De akkor én besétálok postára, odamegyek hogy diákhiteligénylő papírt szeretnék leadni, és kéne tudniuk mi a teendő?

2015. máj. 14. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
add le bankban, úgy a legegyszerűbb
2015. máj. 14. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Jaja én is anno bankban adtam le (OTP-ben név szerint), és tudták persze, hogy mit csináljanak vele :)
2015. máj. 14. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor én is bemegyek OTP-be, kicsit messzebb van, mint a posta, de legalább nem kell ez miatt bemásznom Bp-re, 20 perc séta kibírható.
2015. máj. 15. 10:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja még egy olyan kérdés, hogy az nem gáz, hogyha olyan bankhoz megyek, ahol nincs számlám?
2015. máj. 15. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!