Valaki írna a paypass-ról, hogy működik, mert ahogy halottam nekem veszélyesnek tűnik?
Semmivel sem veszélyesebb a bepötyögős kártyahasználatnál.
Ha nem akarod használni, szólsz érte.
Sajnos a PayPass-os hitelkártyáknál már nehezebb a helyzet. Mivel ott nincs alszámla, nem lehet azt megtenni, mint a bankszámlánál, hogy egy alszámlán tároljuk a nagyobb összeget.
Továbbá, mivel a hitelkártyák egyenlege tartozást jelent, a keret teljes felhasználva tartása sem jó stratégia, mert a rá fizetendő havi kamat igen magas lehet.
Erre jó megoldás lehet az OTP Simple alkalmazás. Ha NFC képes a mobilod tudsz vele fizetni a paypasst elfogadó helyeken. (A legtöbb helyen tudsz érintéssel fizetni) A legjobb benne, hogy tudsz hozzá adni bármilyen bankkártyát nem kell, hogy OTP -s légy. Én például Erste bankos kártyámat adtam hozzá.
Másik alternatíva a Skrill regisztráció majd kártya igénylése. Erre a kártyára csak kisebb összeget töltesz fel, így ha valami módon lehúznák a pénzed róla vagy ellopják nem fogsz sokat bukni. 10 eurós éves díja van a kártyának, ezt a Skrill számládról vonják le.
Mindkettőnek hátránya, hogy limitált összeget tudsz elvásárolni havonta velük. Ha jól emlékszem a Simple alkalmazásnál kb 60 ezer forintot havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!