Vettetek már fel kisebb nagyobb hitelt? Úgy alakult minden ahogy szerződés aláírásakor mondták? Nem volt sok plusz rejtett költség?
Köszönöm!
Hát én úgy tervezem, hogy 24 vagy 36 hónapra.. nem merek több évre.
Nincsen semmi rejtett dolog. A szerződésben szerepel, hogy a bank bármit bármikor egyoldalúan megváltoztathat. Ettől nem is térnek el, tehát "nincs" félni valód!
Pl. így lett a 2,3%-os akciós hitelemből 12,5%-os, persze nagylelkűek voltak és adtak 10 munkanapot, hogy a tartózásomat 1 összegben rendezzem (hitelfelvétel után a 3. hónapban), vagy különben automatikusan életbe lép a magasabb kamat. Tehát totálisan "korrektek" voltak, hiszen megadták a választás lehetőségét!
Én még 10 vettem fel 1 milliót. Megmondták meddig kell kifizetni. Minden hónapban át is utaltam rendesen, majd kiderült, a rendszer előtte lévő nappal lezárta a hónapot, így késedelmes fizetés lett belőle. Év végén a 100 ezer ft késedelmi kamat nagyon jó volt. Ja és értesítéset se küldtek róla. Csak karácsonykor, így karácsonyi ajándék helyett a banknak adtam a pénzem. Raiffeisen bank. Náluk gennyesebb bankot nem ismerek.
Gond mindig lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!