OTPdirekt belépés SMS nélkül?
Az otp önkényesen aktiválta az sms-es hitelesítést (kb két éve) ami tranzakciók esetében tulajdonképpen jó is. Ellenben a normál belépésnél (sima egyenleglekérdezés) teljesen felesleges és drága az sms díja amit természetesen kiszámláz.
Akkor a banki ügyintéző úgy tájékoztatott, hogy ettől a felesleges és idegesítő szolgáltatásuktól NINCS MÓD MEGVÁLNI!
Ezért kérdezném, hogy ez valóban így van vagy csak félretájékoztatott? Alapjáraton minimális a pénzmozgás a számlán, tehát ha csak egyben lehet kikapcsolni ezt a szolgáltatást az is megfelelne. A lényeg, hogy ne húzzanak le még ezzel is...
Köszönöm a válaszokat!
Díjazástól függetlenül:
Ki lehet kapcsolni az SMS-t bejelentkezésnél. Cégnél is,
magánszemélyként is.
Beállítások, mobil aláírás menüpont, ha jól emlékszem
(ha nem, akkor majd megtalálod).
Szerintem a számlacsomagtól függ, hogy ingyen jár-e. A tételek között -44Ft ott szerepel, pedig sms-es értesítés soha nem érkezik. (Csak hibás tranzakciónál küldene.)
Köszönöm, megnézem!
Még egyszer köszönöm. Sikerült megfelelően beállítani!
(Az otp-s ügyintézőt pedig elküldeném továbbképzésre!)
Örülj neki, hogy csak ennyi volt a probléma. Nekem az inkompetenciájuk miatt (már az OTP publikus oldalai
alapján magasabb tudással mentem be, mint ahogy az ügyin-
téző fogadott) valószínűleg a NAV-al akaszthatom össze
a bajszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!