Fizetnem kell érte az otp banknak?
Figyelt kérdés
Gyerek koromban nyitott apukám egy számlát nekem. Volt kártyám is hozzá, de sosem használtam. Miután nagykorú lettem, küldtek egy levelet miszerint a juniorról megváltozott a kártyám. Sosem használtam, ki se küldték emiatt az újat, viszont most már szükségem lenne rá. Ha új kártyát akarok hozzá (az első junior óta nem küldtek újat) és használatba akarom venni fizetnem kell előtte? Ha igen mennyit?2015. ápr. 30. 07:30
1/1 anonim válasza:
A kérdésed szempontjából teljesen irreleváns, hogy gyerekkorodban volt-e junior kártyád, vagy sem. Most egy debit kártyát akarsz, bemész annak a banknak bármelyik fiókjába, amelyiknél bankszámlát vezetsz. Az OTP-nél sok jobb bankot találhatsz, ha körülnézel, és ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy bankfiókban intézd az ügyeidet teljes életnagyságban, hanem elektronikus csatornákon bankolsz, akkor még olcsóbban bankolhatsz.
Fizetni kell a kártyahasználatért évente. Az első éves díjat a kártyád kibocsátásakor fogják a bankszámládra terhelni, külön befizetni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!