Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Akinek a CIB-nél van autóhitel...

Akinek a CIB-nél van autóhitele az kapott áprilisra csekket? Vagy levette a bank a havi befizetést?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 25. 08:58
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy később küldik az elszámolás miatt de azért már csak ide kellett volna érnie legalább a csekknek.
2015. ápr. 25. 09:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam és az egyik ismerősöm sem. Csekken szoktuk fizetni. Viszont itt az oldalon olvastam,hogy valaki kapott...Nekünk 2006 májusban felvett 10éves autohitelunk van. A cib nem nagyon iparkodik elszámolni...
2015. ápr. 27. 07:22
 3/16 A kérdező kommentje:
Akkor tudjuk be annak, hogy befejeződött a hitelünk :)
2015. ápr. 27. 08:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Jó is lenne! Nekünk inkasszóval megy, de mi sem kaptuk meg időben, hogy mennyit akar vinni a számláról (13-án szokta leemelni). A netbankban az állt, hogy 16-án fogja leemelni az összeget, ami 28 ezer pár száz forint, eddig meg 54 ezreket fizettünk. És azóta is várjuk az elszámolást. Azt hallottam, hogy 24-én postára adták az elszámoló leveleket, így a héten várható....
2015. ápr. 27. 09:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. 16-án le is emelte az összeget? Mert azt nem írtad... én bízom benne,hogy nem küldtek csekket még később sem, az azt jelenti,hogy vége a hitelnek...így is már 1millió 800ezerrel fizettünk többet vissza,mintha a kezdő törlesztéssel fizettük volna 10évig.,szóval remélem vége!!
2015. ápr. 28. 07:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Az én hitelem is duplán be van fizetve és nagyon bízom benne, hogy a fennmaradó 19 hónap már nem lesz esedékes de még mindig csak várom a levelet.
2015. ápr. 28. 09:49
 7/16 anonim válasza:
Ha jól hallottam a csekkek később kerültek megküldésre. Türelemmel kell lenni azt mondták.
2015. ápr. 29. 22:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Akkor jóval később lettek elkuldve,mert konkrétan már több,mint 1 hónapja nem jött. Már meg kellett volna kapnunk a következő havit is...
2015. ápr. 30. 07:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk áprilisra csekket, és április elején levették az összeget. A májusi csekk nem érkezett meg még. Mástól azt hallottam, tőlük fele annyit vontak áprilisban.
2015. ápr. 30. 18:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Nekünk semmi :) azt hiszem kezdek örülni, még a levél se jött meg.
2015. ápr. 30. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!