Szeretnék részvényeket venni . Miket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Valamilyen oldal ahol figyelhetem az árakat2010. febr. 21. 16:32
1/5 A kérdező kommentje:
ha tudnátok olyan oldalt ahol mutatja hogy mennyi a részvény és hogy emelkedett vagy csökkent-e az ára
2010. febr. 21. 16:43
2/5 anonim válasza:
A részvénypiac nem az átlagembereknek való. Én próbáltam és ugyan nyertem rajta, de azt mondom, hogy az inkább csak szerencse volt!
3/5 anonim válasza:
A részvény piac egy lutri. Mondjuk jelen esetben a statisztika melletted áll. Minden válság után nőttek a részvény árak:)
4/5 anonim válasza:
Őszinte leszek:) Ha alapból ilyet kérdezel hogy hol lehet megnézni az árakat, akkor nem ajánlom Neked...Hogy akarsz így egy akár viszonylag egyszerű call vagy long üzletet megkötni azt minimum egy arbitrázsal fedezni? egy teljesítmény értékelést vagy egy hozam előrejelzést kiszámolni? ez nem ugy megy hogy veszünk agyba főbbe:) Ezt tényleg csak jó tanács sokan bukták már itt el az életüket:)
5/5 anonim válasza:
Szia!
A részvénypiac komoly hozzáértést követel, és hosszútávon kifizetődő.
Akkor már érdekes folyamatos megtakarítást kötni, úgynevezett Unit Linked-et, általad választott eszközalappal. Alapvetően Aheco, Generalli és Unica biztosítók értékesítenek ilyen portfóliókat, amik használhatóak -tudomásom szerint...
Itt is tudsz választani, hogy milyen kockázatút keresel, és hova fektetnél be. Ezek alapvetően hosszútávúak, 9-10-15 év a minimum futamidejük, ám nyílt végűek alapvetően.
Amúgy a 2. év után befizetett díjakhoz 100%-ban hozzáférsz, tehát ilyen szempontból a részvényekhez hasonló hozzáférhetőséggel bír.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!