Valakinek volt Porsche banknál hitele? Kapott már levelet vagy akármit? Futamidőt felvett pénzt irhatnátok.
Porsche Bank nem túl kapkodó. Nem hallottam olyanról, sőt olyanról se, aki hallott volna olyanról, aki megkapta volna az elszámolást tőlük.
Május 6. a postára adás határideje.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy aznap fogják feladni az összes levelet :/
piti...
Én és a feleségem is várjuk a levelet. Enyém kifutott az ővé még élő de már forintra átváltott (235 Ft-on)
Telefonon hívtam őket és nem túl udvariasan közölték, hogy már postára adták.... ez 2 napja volt. Azóta is semmi. Ja és telefonon nem hajlandók semmit mondani és még a fiókban se akarnak mondani semmit.
Ahhoz képest a Raiffeisen simán elmondta telefonban.
Nekem a Raiffeisen elmondta telefonban, hogy mennyit írtak jóvá a számlámom és jelezték, hogy a levél is jön majd. (mág nem jött)
A Porsche viszont qrvára rossz marketinget csinál ezzel a köcsög viselkedéssel
Gondolom a Raiffeisennél csak az élő hitelekről adnak felvilágosítást. Nekem lezárt hitelem van és számlám sincs náluk, mint a Porsche Banknál.
A Porsche viszont vérig van sértődve és az utolsó ügyintézőjükig ezt az álláspontot képviselik...
Mindenesetre pitiáner dolognak tartom, hogy ennyire kivárnak mindannyian az utolsó pillanatig, sőt ma hallottam, hogy a K&H még mindig jogorvoslatokkal húzza az időt, így akinek ott volt hitele várhat júniusig az elszámolással :/
Megjött az elszámolás a Porschétól.
2005-2011-ig 2.5 millió amiből kb 800 ezer maradványérték volt, visszafizettek 298.265.- Ft-ot kamattal együtt.
Ami kellemes meglepetés volt, hogy kulturált körülmények között (külön ügyfélparkoló, viszonylag sok ügyintéző, stb) 10 perc alatt hozzá is jutottam a pénzhez a Frangepán úti telephelyükön. Nincs sorban állás, nincs tömeg, flottul, tökéletesen ment minden.Budapestieknek szívből ajánlom ezt az elintézési módot (igaz, én kora délután voltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!