Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kulfoldi számlámon mi az,...

Kulfoldi számlámon mi az, hogy van rajt 947 euró, de csak 500 eurót használhatok fel? Nincs se hitel se mínuszba menetel.

Figyelt kérdés
OTP egyenlegem 287000 Ft és annyi nem hiszem, hogy van rajta. Ma vettem le 100 ezret és akkor kaptam ezt a bizonylatot. Ezek után néztem meg neten és akkor láttam még az euróban a fent említett dolgot.
2015. ápr. 16. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy 447 eurót még nem emeltek le a számládról (nincs lekönyvelve), de már zárolták. Külföldi vásárlást/pénzfelvételt általában pár nappal később könyvelnek le, csak akkor tűnik el az összeg végleg a számládról, addig csak zárolják, hogy még egyszer ne tudd használni.
2015. ápr. 16. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!