Hogyan tudok üzenetet írni a Paypalnak (SOS)?
Történt egy olyan eset velem, hogy az ismerősöm megkért arra, hogy vegyek már neki egy dolgot ebay-ről. Elutalta Unicredites bankszámlájáról a kívánt összeget, a Paypal számlámra. Ezután olvastam a PayPalon, hogy amikor pénzt utalunk PayPal számlára, akkor egyezni kell a bankszámla tulajdonosának a nevével (ahonnan utalunk), a PayPal számla tulajdonosának a nevével. Magyarán ha a PayPalos számlámon XY a nevem, akkor csak arról a bankszámláról utalhatok pénzt, aminek a számlatulajdonosának a neve XY, és nem utalhat nekem ZX pénzt.
Most pedig a PayPalnak szeretnék üzenetet írni, hogy amit az ismerősöm utalt pénzt azt majd utalják már vissza neki.
Ezt hol tehetem meg, hogy üzenetet írjak nekik? És amikor majd válaszolnak az üzenetemre, akkor a válaszukat e-mail-ben fogom megkapni, vagy valahol a PayPal számlámban?
SOS, kérlek segítsetek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!