Autóhitel elszámolás utáni visszatérítés tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Melyik bank, mekkora hitel, futamidő, visszatérített összeg-felvett hitel aránya?2015. ápr. 9. 11:38
1/10 A kérdező kommentje:
Nekünk raiffeisen, 3 millió, 10 évre, még 10 hónap van hátra. Eddig nem jött semmi információ.
2015. ápr. 9. 11:39
2/10 anonim válasza:
K&H bank, 2006-2012-ig, felvett összeg 3.000.000 ft, 684.000 ft visszatérítés.
3/10 A kérdező kommentje:
Na, ez egész jól hangzik. :) Köszönöm, hogy megírtad!
2015. ápr. 10. 08:24
4/10 anonim válasza:
K&H 2005-2011ig, felvett összeg 2.56m, 440eft visszatérítés a levélben ennyi szerepel,bár arra kíváncsi leszek hogy a 440eft már a teljes összeg vagy lesz rá valami kamat is
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig nincs levél. :( Örülök, hogy nektek azért egész szép összegeket adnak vissza. :)
2015. ápr. 13. 09:48
6/10 anonim válasza:
Erste 2005 - 2015. 1,860Eft felvett hitel és 501Eft visszatérítés.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez egész jó. :)
2015. ápr. 24. 13:16
8/10 anonim válasza:
Igen, tényleg jó. Én nem számítottam ennyire. Sőt, tulajdonképpen nem számoltam korábban ilyennel, hogy egyáltalán adnak vissza valamennyit is.
Biztos volt benne tisztességtelen haszon, de amikor én felvettem, megmondták, hogy lehet a havi törlesztő több is, lehet kevesebb is. Kezdtem 23211 Ft - tal, és volt két hónap, amikor kevesebbet is kellett fizetni. A végén pedig volt, hogy kb. 50 Eft - ot is fizettem, de senki nem mondta 10 éve, hogy vegyek új autót...
Saját döntés volt. Ettől függetlenül örülök annak, hogy kapok vissza. Egy Suzukira ráfizettem egy középkategóriás autó árát, de hát ez van...Bocsi a véleményért, és off - olni sem akartam.
9/10 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan gondolom. Bármennyit adnak vissza, "ajándékként" kezelem, mert mi döntöttünk úgy, hogy felvesszük a hitelt.
2015. ápr. 27. 14:16
10/10 anonim válasza:
Nekünk a Banifplus-nál volt autóhitelünk. Nem elég, hogy a bank jóval késett az elszámolással, a részletes elszámolást is külön kellett kérnünk, 2 hétre rá küldték is. Van 2 hetünk reklamálni. Nem is értjük az elszámolást igazán. felvettünk 1.950.000,-Ft-ot, 3.800.000,- Ft-ot fizettünk vissza és 99.401,- Ft-ot akarnak csak visszatéríteni, a törlesztőrészlet meg már majdnem a duplája lett. Ez kicsit nevetséges, főleg, hogy látom ki mennyi összegre mennyit kap vissza, szinte hasonló időtartamú hitelnél. Tudtok ajánlani valakit, akár megbízható, hozzáértő ügyvédet, hogy értelmezze nekünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!