Diákhitel kulfoldrol?

Figyelt kérdés

Mi tortenik, ha kulfoldre koltoztem, nem is tervezek visszamenni Magyarorszagra viszont lenne meg diakhitel tarozasom?

Mit tud tenni a Diakhitel Kozpont?

2015. ápr. 3. 21:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom ...torlesztgettem otthon, szoval nem lesz elotorlesztes. Csak a szerzodesszamom nem tudom... na majd kitalalok valamit..koszi
2015. ápr. 6. 13:24
 12/14 anonim ***** válasza:
a jelenlegi állás szerint nem igazán tudnak mit tenni, DE nem lehet tudni, hogy mikor határo az EU az országokon belüli behajtásokról.. akkor pedig biztos nem egy magyar behajtóiroda bírságát kell megfizetned. tessék hazatelefonálni anyucinak,hogy keressen meg egy levelet, vagy be az egyetemre elkérni a számot. nem nagy dolog egy 8 jegyű számot előkutatni
2015. ápr. 11. 19:31
 13/14 A kérdező kommentje:

"tessék hazatelefonálni anyucinak...."

nem ismered a csaladi helyzetem, nincs senkim Magyarorszagon.

2015. ápr. 12. 08:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor a neptunbodba, vagy a volt iskolai elektronikus platformodra lépjél be, és ott megfogod találni a törlesztéshez szükséges adatokat. Hasonló cipőben jártam, amikor külföldön voltam, csak nekem még pluszban itthoni tűz eset miatt esély nem volt a haza telefonálásra, hiszen nem volt hova, nem voltak meg a papírjaim. Ekkor jutott az eszembe, hogy a neptun fiókomba volt egy pénzügyi fül, ahol szerződésszámoktól kezdve, dátumig, azonosítókig minden meg volt, és ezt lementettem, telefonáltam, és ment is a törlesztés.

Mondjuk én nem simán csak a havikat utaltam, hanem direkt többet küldtem, ha esetleg valami közbe jönne tudjon menni, így mindig pozitívban voltam, kb 6-8 hónapnyi volt előre befizetve, hogy ne legyenek csúszások, majd amikor úgy álltam ment külön tőketörlesztés is.

Próbáld meg ezt, hátha sikerül!

2015. ápr. 12. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!