Diákhitel kulfoldrol?
Mi tortenik, ha kulfoldre koltoztem, nem is tervezek visszamenni Magyarorszagra viszont lenne meg diakhitel tarozasom?
Mit tud tenni a Diakhitel Kozpont?
"tessék hazatelefonálni anyucinak...."
nem ismered a csaladi helyzetem, nincs senkim Magyarorszagon.
Akkor a neptunbodba, vagy a volt iskolai elektronikus platformodra lépjél be, és ott megfogod találni a törlesztéshez szükséges adatokat. Hasonló cipőben jártam, amikor külföldön voltam, csak nekem még pluszban itthoni tűz eset miatt esély nem volt a haza telefonálásra, hiszen nem volt hova, nem voltak meg a papírjaim. Ekkor jutott az eszembe, hogy a neptun fiókomba volt egy pénzügyi fül, ahol szerződésszámoktól kezdve, dátumig, azonosítókig minden meg volt, és ezt lementettem, telefonáltam, és ment is a törlesztés.
Mondjuk én nem simán csak a havikat utaltam, hanem direkt többet küldtem, ha esetleg valami közbe jönne tudjon menni, így mindig pozitívban voltam, kb 6-8 hónapnyi volt előre befizetve, hogy ne legyenek csúszások, majd amikor úgy álltam ment külön tőketörlesztés is.
Próbáld meg ezt, hátha sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!