Tényleg fizetésképtelen az erste? Hallottatok, vagy tudvalaki erről valamit?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 16:19
1/11 anonim válasza:
nem igaz. hol hallottad ezt a hülyeséget?
2/11 anonim válasza:
Itt a mi városunkba is ez a hír terjeng, az emberek sorra veszik ki a pénzüket. Igaz, vagy csak hazugság?
3/11 anonim válasza:
Ha mindenki egyszerre akarja kivenni a pénzét, akkor az lesz.
4/11 A kérdező kommentje:
Na ez az nekem is ez jutott eszembe, egy elèg nagy bank de ha most mindenki szalad, ùgy jàrhat mint a Postabank, habàr az magyar volt...
Neten facebookon làttam erről beszèlgetèst, nem is èrdekelt volna mert ugye minden terjedott, csak lementem a boltba ès az automatànàl ahol eddig 3havonta egy embert ha làttam most 25en àlltak sorba....na itt kezdtem gondolkodni a dolgon...
Időbe lèpnèk ha kicsit is igaz..."mindenem" ott van
2015. márc. 25. 17:09
5/11 anonim válasza:
Álhír, nem igaz! Én ilyen kérdést sem mernék kiírni!
6/11 A kérdező kommentje:
Bocsànat hogy megpróbàlok tàjèkozódni!
Köszönöm a vàlaszt!
2015. márc. 25. 17:45
7/11 anonim válasza:
Nem igaz, bár az szerintem nem jó, ha mindened egy helyen van. Pláne a megtakarítás, arra egyébként is vannak megfelelőbb helyek.
8/11 TamásTóth válasza:
10/11 anonim válasza:
#6 Majd a bíróságon mondd ha perbe fognak rémhírterjesztés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!