Tényleg a Fundamenta a legjobb választás ma a piacon lakásvásárlás finanszírozására?
bloomerang:
Nyilván nem a gyk a mérvadó. Ez be is bizonyosodott többedszerre.
látom a különbséget. De ahogy írtam is a magánnyugdíjra is azt mondták mégis mi lett belőle. Mindenhol van kockázat. és ahogy írtam én nem játszani akarok milliókkal, és próbálgatni mi nem dől be. Én a pénzemet használni akarom arra, hogy az életem jobb legyen, nem mániákusan kuporgatni.
Egyébként csak, hogy az eredeti kérdésről beszéljünk. Az látszik, hogy a Fundamenta adja a biztonságot, cserébe valamivel drágább itt-ott, és korlátozza a mozgásteret. Valamit valamiért
De látod még mindig nem engedted el, erről beszélek;)
Aki meg jön az arcozással... Hol látott itt arcoskodást?
Kérdező, csak nézd a táblázatot és számolj, hogy melyik éri meg legjobban. 4éveset köss, ha bírod (20-nál többet tudsz félretenni), akkor több családtag nevére is.
Kedves kérdező! Szerintem minden lényeges pontot átbeszéltünk már, ha ezekből nem sikerül semmi értelmeset összerakni, akkor -hidd el- ezen az sem fog változtatni, ha huszadjára is leírod ugyanazt.
A cinikus megjegyzésekkel pedig szerintem máshol próbálkozz.
Kedves előttem válaszoló!
Csak pár gondolat neked, így búcsúzóul: megosztani szerződést csak a Fundamenta tud. Fényévekkel magasabb hozam érhető el általa és ezért verhetetlen a leghosszabb módozat. Te erről nem akarsz tudomást venni, mert a kiszámoló blog erről nem írt, és ha a szent oldalon ez nem szerepel, akkor nincs. Rendben van, akkor tekintsd úgy, hogy nincs! Sok sikert kívánok neked a sok sok rövid módozatos számládhoz és alkalomadtán tanulj egy kis pénzügyet!
Igen, átbeszéltük, ezért "foglaltam össze" két mondatban.
Cinizmus? Ugyan már, nem én fölényeskedek itt a magammal, és a többi válaszolóval sem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!