Kapott valaki már levelet a banki elszámoltatás kapcsán? Mi volt benne? Melyik banktól?
Közbe megkaptam! CIB bank, 5,4 millióra, ami 3 évig futott, mert utána el kellett adnunk a lakást. (de nem végtörlesztéssel) Így kaptam 193.000 Ft-ot.
Köszönöm a válaszokat!
sziasztok!
2006-ban felvettem 3,5 milliót...5 évig fizettem majd 2011-ben végtörlesztettem ( nem rögzített árfolyamon) 4,5 milliót.Levelet még nem kaptam, de tegnap este jött egy sms 615000 Ft átutalásról. CHF hitel volt...OTP banknál.
16-os kifejtenéd bővebben?
Egyébként egy ismerősöm 850 ezerre (szabad felhasználású)
218000 HUF-ot kapott vissza bővebb részleteket (mikor vette fel menniyt fizetett vissza összesen) sajnos nem tudok csak annyit tavaly év közepe felé járt le neki a szerződése.
Sziasztok!
Nekünk a családba volt Erste banknál autó hitel 1,8 milla abból 135200Ft-ot kaptunk, igaz egy év alatt vissza lett fizetve 2009-2010 és egy az Axa banknál 5 millióból 540 ezer körüli összeg jött vissza ami 2009 be lett felvéve és 2013ba lefizetve, mivel eladtuk a házat. Az erste euro alapú az axa chf volt!
Volt egy merkantilos autó amit tavaly az autó eladásakor lefizettem, arról még semmi hír, de amúgy perben állok a bankkal semmisség miatt (kereskedő aláírás és még egy csomó hiba miatt), csakl azt nem értem a kormány miért függesztette fel ezeket a pereket amikor nem az árfolyamrés miatt perel sok száz károsult! 2007 februárba vettem fel 2,2 milliót, azt h pontosan mennyit fizettem vissza nem tudom most leírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!