Kapott valaki már levelet a banki elszámoltatás kapcsán? Mi volt benne? Melyik banktól?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat! :-D2015. márc. 13. 07:35
2/21 anonim válasza:
Ha kapunk mindenképpen megírom, én is kíváncsi vagyok már.
3/21 anonim válasza:
Egyébként míg várakozunk lehet mazsolázgatni a hírekből, hát kb. ilyenekre számíthatunk:
4/21 szutyi87 válasza:
Én itt látom hogy 10-30 %-ról beszélnek,meg irnak mindenhol. De mégis az minek a 10%-a?
5/21 anonim válasza:
6/21 szutyi87 válasza:
óó köszi. Nagyon kiváncsi vagyok, én "csak" 1.5miliót vettem fel kocsira, de 3-at adtam vissza. Már több mint egy éve lejárt. Nagyon kíváncsi vagyok, ha adnak pár tiz ezret a Porsche banktól már örülök
7/21 anonim válasza:
az mkb tegnap éjjel forintosított
Akinek van netbankára ott láthatja mennyi lett a vége.
Nekem a felvett 8900000 Ft után 10600000 lett.
8/21 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy tavaly év vége óta 15-16000 Ft-tal csökkent a törlesztö az éjjel megállapított összeghez képest..
9/21 anonim válasza:
De az autóhitelekre nem vonatkozik a forintosítás egyébként!
10/21 anonim válasza:
Mi még nem kaptunk semmit pedig nagyon várjuk! :-( Unicredit és Axa Bank!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!