Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 17 évesen bankszámla? Ebayes...

17 évesen bankszámla? Ebayes vásárláshoz

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves vagyok és azt szeretnem tudni hogy milyen bankámlát, hol es hogyan nyissak ha ebayrol es mas internetes rendelos oldalrol szeretnek vasarolni. Edesanyam nem engedi hogy az o szamlajarol vasaroljak mert nem bizik az internetes vasarlasokban, amit megertek de egy picit tulzasba viszi de hajthatatlan. Szoval szeretnek magamnak nyitni egy szamlat de fogalmam sincs melyik bankba kerjem es hogyan es milyen papirok szuksegesek hozza stb. Szoval mindent szeretnek tudni:D

Lehet ugy csinalni, hogy mielott rendelnek valamit, rateszem az osszeget a szamlara es ugy rendelem meg? Szoval hogy mindig annyi legyen rajta amennyi epp szukseges, es nem all rajta tobb tizezer forint. Koszonom elore is a segitseget

2015. febr. 25. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Viszont a saját számlába bele fog menni az édesanyád? Mert kiskorúak csak szülővel nyithatnak.
2015. febr. 25. 17:11
 2/3 anonim válasza:

Nekem már vagy 14 éves korom óta van saját számlám.

Otp junior,ingyenes,sőt bankkártya is jár mellé.(kivéve ha kéred azt a szolgáltatást hogy online tudd nézegetni az egyenlegedet,kiadásokat,ami netes rendelgetéseknél nem hülyeség,ez jelenleg havonta 143Ft)

Regisztrálnod kell hozzá a paypal-on,erről és a vásárlás menetéről sok írás van már fent a neten,én csak annyit tennék hozzá hogy teljesen biztonságos,minden fizetéskor meg kell adnod a jelszavad,nem vesznek ne pénzt engedély nélkül a számláról.

Nem kell minden egyes vásárláskor berohangálni a bankba befizetni 200-500-1000Ft-ot az épp aktuális kiadásokra,nyugodtan lehet rajta több pénzt is tartani.

Ha pedig nem jön meg valami vagy bármi gond van vele 45 napon belül kell megreklamálnod,és a paypalnak hála szó nélkül visszakapod a pénzt,mindig a vevőnek kedveznek ilyen esetben.

2015. márc. 2. 03:14
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! És ha betöltöttem a 18at akkor továbbra is ingyenes marad? és használhatom azt,vagy újat kell csináltatni??
2015. márc. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!