Értesítette-e az OTP a számlatulajdonosokat arról, hogy egyes körzetekben nem a Magyar Posta, hanem saját kézbesítőjük fogja eljuttatni a címzettekhez a számlaleveleket?
Figyelt kérdés
Hogyan jutnak be ezek a kézbesítők a többlakásos házakba hétköznap, napközben?
Az OTP vagy az esetleges alvállalkozók kértek (és kaptak) kapukódot az egyénektől vagy a Társasházaktól?
Olyan válaszokra számítok, amelyek arról számolnak be, hogy a bejutást hivatalosan legalizálták.
#OTP_számlalevél_kapukód
2015. febr. 17. 20:37
1/1 anonim válasza:
A szórólaposok hogy jutnak be? Felcsöngetnek valahova és beengedik őket. Miért olyan fontos ez? Vagy megkérdezik a postástól a kódot. Én magam is tudom nem egy ház postás kódját, pedig nem vagyok se postás, se szórólapozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!