Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok ès nem tudom mitèvő legyek. Volt Provident hitelünk amit 2013.novemberben vettünk fel,majd 2014.májusban megint vettünk fel. Termèszetesen becsületesen fizettük,a napokban pedig nagyon elkezdtem furcsának tartani,hogy a futamidő letelt,mi meg még mindìg fizetünk. Átszámoltam ès rájöttem,hogy már 130 ezer forinttal tùl is fizettük. Szòltunk az ügyintèzőnek,aki közölte,hogy igazam van a novemberi már règen letelt,a májusibòl már csak 7 ezer van hátra. Ès ekkor jött a forròvìz a nyakba,közölte velünk az ügyintèző,hogy 2014.júniusban is vettünk fel 140 ezer forintot. Ez persze nem igaz,hiszen alig vártuk már,hogy leteljen. Erre egy szerződést mutatott a fèrjem adataival. A tudtunk nèlkül már ebbe a hitelbe fizettük azt a 130 ezret,amire azt hittük,hogy tùlfizetès. Mit tegyek most? Hogyan bizonyìtsuk be,hogy nem vettük fel azt a pènzt?
2015. febr. 11. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:

1) kérd el tőle az átvételi elismervényt a pénzről, hogy átvettétek

2) férjed aláírása rajta van a papíron? tényleg az övé? Őt is kérdezd meg

3) Ezután feljelentés okirat-hamisításért és csalásért!

2015. febr. 11. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Rajta van a fèrjem aláìrása,èppen ez a fura,mert nem vett fel egy fillèrt sem. Átvèteli elismervèny nincs,hiszen nem kapott kèzbe öt forintot sem.
2015. febr. 12. 07:09
 3/7 anonim válasza:

szokványos eset,

ha a pénzt nem vettétek fel, attól még törlesztitek. ezt simán megtehetik a szerződés alapján. felveheted egyébként, de a kamatot elbuktad. ha lejár megint lesz egy automatikus hiteled, de a pénzt nem kell felvenni. aláírtál egy folyamatos hitelkeretet, ami egyből életbe lép, ha lejár a meglévő.

2015. febr. 12. 09:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?? Mit lehet ez ellen tenni?? Már alig alszom az idegtől. Nem tudom mitèvő legyek.
2015. febr. 12. 11:24
 5/7 anonim válasza:
Én nem tudom hogy lehet megszüntetni, de az biztos, hogyha kifizetsz egy hitelt akkor indítanak egy újat automatikusan.
2015. febr. 12. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:

nem indítanak új hitelt automatikusan, ne beszélj marhaságokat!!!

kérdező, ha nem vettetek fel hitelt, akkor tegyétek meg a feljelentést!

2015. febr. 12. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkèppen feljelentést teszünk,hiszen már ìgy is tùl sokat fizettünk fölöslegesen.
2015. febr. 14. 00:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!