Letöltöttem a George appot, az Erste Banknál vagyok.A bankfiókban segítettek, mindent megmutattak.Én viszont laptopról szeretnék utalni főleg, de nem tudok a gépen odajutni a számlámhoz.Ha van app, akkor laptopon már nem tudok bankolni?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam utalni az app segítségével telefonon.Rohadt nehéz volt, karakterenként ütöttem be a számlaszámot, a közleménybe a díjbekérők számát.Mindent leellenőriztem, rányomtam az utalásra, erre kiírta, hogy lejárt a munkamenet.
Majd felrobbantam, s nem vagyok hajlandó újrakezdeni.Természetesen telefonos ügyfélszolgákat hétvégén nincs.
Laptopon jó bolt, mert tudtam másolni a számlaszámot, közleményt, mindent.A telefon kis kijelzőjét alig látom, nem tudok több ablakot kezelni egyszerre, egyszóval nem nekem való 55 évesen.Ha az app letöltésével elveszítettem a laptopos vagy asztali gépes bankolást, akkor nem kérem. Ha törlöm az appot a telefonról, akkor visszaáll minden??
ma 14:33
1/2 anonim válasza:
Az erstebank.hu oldalon be tudsz lépni. Jobb felső sarok. Utána kitöltöd a csatorna azonosítódat meg a jelszavadat. A telefonon jóváhagyod a belépést és már működik is.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
ma 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!