Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP A Hitel keret növelés, ha...

OTP A Hitel keret növelés, ha nem a teljes összeget vettem ki, lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van ez a bizonyos "OTP A folyószámlahitel"nevű dolog. Nos én kaptam egy ajánlatot 240.000Ftról. Ebből mindössze 120.000et kértem. Azonban most rákényszerültem, hogy ezt a hitelkeretet kimerítsem, és szükségem lenne a maradék 120.000re. Lehetséges lenne, hogy tovább emeljem a keretem a maximumra így, hogy jelenleg még nincs visszafizetve a mostanim ? Válaszokat előre is köszönöm ! :)

2015. febr. 1. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen. Jelzed hogy szeretnéd a hitelkereted növelését és ha most is fennáll minden érv mellette akkor meg fogod kapni.

Egy barátomnak van a 130-150 ezres fizetésére már kb 600 ezerre kibővített hitelkerete. Mindig rajta volt hó végén a kamat összege a számláján, nem csökkent a havi fizetése amire megkapta a pénzt stb. így először volt 160 ezer kerete majd lett 350 ezer most meg már 600 ezer.

2015. febr. 1. 17:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát ha én holnap bemegyek a bankba, azzal a problémával, hogy szeretném a hitel keretemet a maximumra növelni (240.000ft, azóta nem csökkent/emelkedett a fizetésem) akkor ők ezt ugyanabban a folyamatban elintézik ismét, hogy már a 240.000ft a felhasználhatóm ? Mert jenenleg olyan 90.000es mínuszban vagyok. Így sajnos rákényszerülök, hogy kikérjem a maximális keretem.
2015. febr. 1. 17:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert az viszont lehet nekik zavaró tényező, hogy a mostani még nincs visszafizetve.
2015. febr. 1. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj hogy nincs kifizetve a tartozás, nekem se volt amikor megkaptam az ersténél annó a keret növelést, és ennek a barátomnak is csak egyre nő a minusza :)

Arra figyelj hogy 31én legyen a számládon a kamat összege mert az OTP ezt rossz néven veszi ha a minusz minuszába mész és ilyenkor elkezdi lecsökkenteni a keretet, ami elég kellemetlen (amikor nem jutsz hozzá pl. a fizetésedhez hitelkeret csökkenés miatt).

2015. febr. 1. 18:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Na ez viszont lehet, hogy előfordult 1x már. :S

Mindenesetre akkor holnap megkérdem, hátha megkapom.. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ !! :)

2015. febr. 1. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!