OTP A Hitel keret növelés, ha nem a teljes összeget vettem ki, lehetséges?
Igen. Jelzed hogy szeretnéd a hitelkereted növelését és ha most is fennáll minden érv mellette akkor meg fogod kapni.
Egy barátomnak van a 130-150 ezres fizetésére már kb 600 ezerre kibővített hitelkerete. Mindig rajta volt hó végén a kamat összege a számláján, nem csökkent a havi fizetése amire megkapta a pénzt stb. így először volt 160 ezer kerete majd lett 350 ezer most meg már 600 ezer.
Egyáltalán nem baj hogy nincs kifizetve a tartozás, nekem se volt amikor megkaptam az ersténél annó a keret növelést, és ennek a barátomnak is csak egyre nő a minusza :)
Arra figyelj hogy 31én legyen a számládon a kamat összege mert az OTP ezt rossz néven veszi ha a minusz minuszába mész és ilyenkor elkezdi lecsökkenteni a keretet, ami elég kellemetlen (amikor nem jutsz hozzá pl. a fizetésedhez hitelkeret csökkenés miatt).
Na ez viszont lehet, hogy előfordult 1x már. :S
Mindenesetre akkor holnap megkérdem, hátha megkapom.. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!