Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utas ülésszám növelés lehetséges?

Utas ülésszám növelés lehetséges?

Figyelt kérdés
Egy 3-rom személyes kistehert akarok venni és azt kérdezném hogy azt egy átlagos nem árka szervízben meg tudják e csinálni,hogy 3-rom személyesről 9-re építsék át?
2014. jún. 29. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg tudják, csak nem szabad! Az ülések számának növelése átalakításnak minősül! Engedély kell hozzá!
2014. jún. 29. 20:32
 2/6 A kérdező kommentje:
értem! de csak az okmányirodában kéne elintézni a papirokat vagy máshol is?
2014. jún. 29. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:

#2 - az átalakítás engedélyeztetését talán az NKH-nál kell kezdeni, csak utána műszaki és okmányiroda.

Attól függően bonyolult a dolog, hogy ki vannak-e képezve gyárilag az ülések és az övek (!) rögzítési pontjai.

Ha vannak, akkor simán engedélyezik, igaz úgy sem 2 forint.

Ha nincsenek onnantól szívás van.

De holnap hívd fel a megyei NKH-t, el fognak tudni igazítani ezügyben pontosan.

[link]

2014. jún. 29. 21:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 29. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt olvasgass kicsit:

[link]

Egyet árulj még el: ez a "3-rom" honnan jön? Legutóbb egy kínai gagyikés hirdetésében láttam 20 éve.

Ez a szám "3" eleve azt jelenti: három. Így leírva 3-rom: háromrom, ráadásul karaktert se spórolsz, a "három" is pont 5 karakter.

2014. jún. 29. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
olyan félig parasztos beszédem van pedig nem vagyok paraszt :D ezért írtam úgy
2014. júl. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!