Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyibe kerül, az Uniceditben...

Mennyibe kerül, az Uniceditben az éves kártyadíj?

Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem be a 18-at,pár napja be mentem az Unicreditbe hogy fel tegyek pénzt,fel tettem 2500 forintot,haza jövök,rendelni akartam cuccokat,de nem tudtam mert el tűnt a kártyámról 2500 Ft,fel hívom őket mondtak 1 tranzakciót ami összesen 1 euro volt,szóval a kérdésem az lenne hogy mennyi az éves kártya díj,mert 1 éve mikor még nem voltam 18 1200 Forint volt,most mennyi?Próbáltam hívni őket még 1x de másfél órán át csak zenélt a várakoztató.

#Bank-Pénz-Utalás
2015. jan. 24. 01:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg Maestro kártyád van, mert 18 éves kor alatt csak elektronikus bankkártyát ad a bankod. Ennek díja: Maestro kártya: Normál éves díja: 2900Ft.

Ha Diákszámlád van és a mostani Maestro kártyádat 2013.08.01. előtt rendelted, akkor a fele, 1450Ft

Ha Mastercard Paypass kártyád lenne:

Normál éves díja: 3300Ft.

Ha Diákszámlád van, akkor a fele, 1650Ft

2015. jan. 24. 23:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen Mastercard Paypass kártyám van,köszönöm a segítséget.
2015. jan. 25. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!