Ha fizetési hajlandóságot mutatok és havi x összeget fizetek akkor elkerülhetem a jogi utat, végrehajtást?
Köszönöm szépen megnyugodtam de rendesen!!!!!
Komolyan akkor fizetek és akkor leszállnak rólam!!
6 nyilván nem tudnál felvenni 100 milliót ki adna annyit??
Meg azért nyilván nem 1 ft lenne 100 millának a részlete.
Amug de mivel ők mondanak egy összeget amit egyszerüen nem tudok vállalni akkor nem tudok mit csinálni ,de fizetni meg kell hogy elkerüljem a végrehajtást ,a tartozásom nem csökken de legalább, nem pakolják ki a lakást és nem tiltják le a Gyedemet amiből a a 3 kicsi gyerekemet nevelem!!gy fizetek pl 2000ft ot de fizetek vagyis fizetési hajlandóságot mutatok!!
témát lezártam
"Utolsó, nyilván nem te határozod meg a megállapodott havi díjat... :D"
Ejj, de rohadt okos vagy! Szerinted a kérdező a megállapított havi díjat akarja fizetni?!? Annyi eszed van, mint egy vödör sárnak! Leírta, hogy kevesebbet tud fizetni, mint a megállapított összeg, és ettől várja, hogy elkerüli a végrehajtást!
Kérdező, nem, a havi 2000, nem segít! De áruld el, miért fizetnél havi 2ezret? Szerinted miért jobb az, mint a havi egy forint?!?
"Meg azért nyilván nem 1 ft lenne 100 millának a részlete."
Ja, nem annyi lenne, de a részletet nem tudnám fizetni, csak kevesebbet. 1Ft-ot. Így nem lenne végrehajtás. Igaz, a tartozásom nem csökkenne, de legalább fizetési hajlandóságot mutatnék!
Témát lezártam, mert überokos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!