Mennyi összegtől indítanak végrehajtást?
Akár 5000 ft-ra is el lehet indítani, de elviekben akár 100 ft-ra is lehetne, csak azzal senki nem fog foglalkozni.
Az a baj, hogy ha az elindul, akkor már nem 30 ezerről lesz szó, meert a végrehajtónak olyan horror költségei vannak, amiket behajt rajtad, hogy a 30 ezerből simán lesz 130.
Ha törleszted, még ha kevesebbel is, mint kéne, ne aggódj, nem fog eljutni a végrehajtóhoz. Szinte biztos, hogy ez csak üres fenyegetés, a bankban ott ül egy ügyintéző, aki megkap egy listát, hogy hívogassa fel a hátalékos ügyfeleket. Neki ez a dolga, hogy fenyegetőzzön, de ha 30 ezret 10-zel fizetsz, az csak 3 hónap, amit a bank is lát. Aki felhív tged és fenyegetőzik, az egy olyan lista alapján telefonál, amit egy program leszűr, azaz senki sem nézi meg, hogy te fizetsz-e, csak kidob téged is a szűrés, mert hátralékos vagy. De nyugi, amikor már végrehajtásra adnak vmit, akkor alaposan megnézik, és a te esetedet nem fogják átadni.
De azét nagyon ne bízd el magad, ne kezd el húzni a dolgot, tényleg tudd le hónap alatt, és akkor csak a kamatokkal lesz több a fizetnivalód.
első vagyok.
örülj neki, hogy te ilyesmit nem tudsz elhinni vagy elképzelni.
sajnos nagyon sokan vannak így, hogy még ennyit sem tudna előteremteni. biztos nem viccből tartozik.
aki már tartozik, annak hitelt nem adnak, és ha a család nem tud segíteni, akkor mit gondolsz, honnan szerezhetne pénzt?
ahol a szülők nem élnek, vagy nem dolgoznak, vagy betegek, vagy a kérdező maga is munkanélküli, és kap egy havi 20 ezres segélyt, amiből élni kell, meg rezsit fizetni, meg esetleg gyerekeket ellátni, ott mi legyen? menjen el lopni?
nekem van munkahelyem, és nincs gyerekem, viszont van egy segélyen lévő beteg szülőm, akit ápolni kell, akire költeni kell, minden másra is költeni kell, és ha most hirtelen pisztolyt szegeznének a fejemhez, és az életem múlna rajta, akkor sem tudnék előteremteni 30 ezer ft-ot. ilyen is van, és jól tudom, hogy nem vagyok egyedül, nagyon sok a hozzám hasonló ember. és még így is örülök, hogy van munkám. ha vmi oknál fogva elveszíteném, szó szerint éhenhalnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!