Merre tudok elindulni ha egy vélelmezett kézbesítés alapján adnak ki végrehajtást?
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, 2012 márciusában jelentkeztem be immáron sajét lakásba. A mai napon kaptam egy felhívást végrehajtásról mely a Magyar Telekom valami 2008-as számlája alapján készült, és melyről a közjegyző kiküldött 2012 októberében egy fizetési meghagyást (amit értelemszerűen nem kaphattam meg) majd ellenvetés hiányában kiadta a végrehajtónak. Ilyenkor merre tudok tovább lépni? Mert ha időben megkapom a meghagyást, értelemszerűen ellenvetéssel élek egy légből kapott tartozás ellen.
VH-nak írt kifogást és minden levelezést Ajánlott-Tértivevényesen ad fel,hogy legyen igazolásod,hogy elküldted a levelet és csinálj magadnak is egy másolatot minden levelezésről.
Ez még lemaradt a előző mondandómról.
Ha valóban 2008-as tartozás volt, akkor a fizetési meghagyás már lehet, hogy elévült érvényesíthetőségű követelésre lett kiállítva 2012-ben, merthogy a távközlési szerződésből eredő követelésérvényesíthetőség 1 év alatt évül el.
Érdemes lenne ezen a vonalon is elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!