Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Végrehajtást kezdeményez...

Végrehajtást kezdeményez (Het) ett a bank, mert az ex-férjem a házasság ideje alatt hitelt vett fel?

Figyelt kérdés

Azt tudom, h a házasság alatti tartozás közösnek számít.....HACSAK nem bizonyítom, hogy külön háztartásban voltunk. Jól tudom? Én jeleztem a közjegyzőnek, mikor kiküldte a felszólítást, jeleztem a Bíróságnak is, hogy külön háztartásban voltunk és ezt tanúkkal tudom, szeretném igazolni. A bíróságról két levelet is kaptam, az egyikben az illetékesség lakóhelyre áthelyezése iránti lehetősége volt, majd ezután megkaptam a periratot egy szép nagy borítékban, hogy mi alapján lesz a per. "Vártam" a tárgyalást, ahol a tanúimmal megjelenhetek. Erre ma jön egy papír, hogy végzést hoztak és május 23-mal végrehajtható nálam.

Oké, hogy szoktak per nélkül végzést hozni, de itt volt ellenvetés és volt tárgyalás is jelezve (még ha időpont nem is).

2012. jún. 20. 14:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!