Otp bank számlakivonat?
Figyelt kérdés
Hogy tudom otpdirekt-ben kikérni postai uton a számlakivonatomat? Illetve ennek mennyi a díja?2015. jan. 12. 20:54
1/3 anonim válasza:
Akkor neked netes szálacsomagod van igaz? Én épp ellenkezőleg csináltam, amikor átváltottam netes csomagra megszüntettem a papír alapú számlakivonatot, ugyanis annak van havidíja, viszont a neten le tudod tölteni és ki tudod nyomtatni(és csak pár perc) és az ingyenes(persze ha alapul vesszük a tintát és a nyomtató áramfogyasztását, akkor annak is van minimális költsége) :-) De ha mindenképpen postait akarsz, akkor menjbe az OTP-be. Én amikor meg akartam szüntetni, akkor azt mondták bent, csak akkor lehetséges, ha netes számlacsomagot nyitok. Lehet ez fordítva is igaz, ha ilyet szeretnél, akkor át kell váltanod normál csomagra.
2/3 anonim válasza:
Belépsz a netes számlacsomagodba. Rámész a lekérdezések menüpontba, azon belül a számlakivonatokba és ott tudod beállítani, hogy postai vagy elektronikus úton szeretéd-e kérni.
3/3 A kérdező kommentje:
És ott ha át rakom postaira akkor automatikusan ugy fogják küldeni havonta?
2015. jan. 13. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!