Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes lakáshi...

Melyik banknál érdemes lakáshitelt felvenni? Kinek milyen tapasztalata van hiteligénylés kapcsán?

Figyelt kérdés
Ami hátrányom, hogy egyedülállóként szeretnék hitelt felvenni (ez valahol kizáró ok, azt hallottam), kb. bruttó 130 ezer forintos fizetéssel. Max. 3-4 millió forint körüli öszeget tervezek.
2010. febr. 6. 02:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazad van, de akkor is a személyes kapcsolat egy picit meggyőzőbb számomra. Nem vagyok az a fecsegős, időrabló fajta, sajnos pont az ellenkezőjét tapasztalatam (biztosító, bank), hogy én már feltettem a lényegretörő kérdéseimet,megbezséltük ami fontos, de az ügyintéző meg csak fecsegett, oda nem illő dolgokról. Egyik helyen már én álltam fel, hogy ne haragudjon, de erre nincs időm.

De köszönöm a tanácsaidat!

2010. febr. 8. 10:06
 12/17 anonim ***** válasza:

(A 13.55-ös kommentet nem én írtam)

Teljesen igazad van, de ahhoz, hogy az ember személyesen meggyőződhessen valaki hitelességéről, szakmai felkészültségéről, ahhoz egy dolog mindenféleképpen szükséges.

Találkozni kell az illetővel személyesen.:)

2010. febr. 8. 19:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is, ezért is nem bízom ebben az emailes segítségnyújtásban. Lehet hogy elszalasztom az ország legjobb tanácsadóit, de valahogy ez az oldal nekem nem fér össze azzal, hogy valaki itt hordeti a szaktudását:(
2010. febr. 8. 19:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Nézd, az a Te döntésed, tiszteletben kell tartani.

Viszont nekem nagy öröm, amikor a szintén itt megismert ügyfelem agyon dicsér és hozott újabb ügyfelet az ismeretségi köréből.:)

2010. febr. 8. 21:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Mindenki máshogy működik.
2010. febr. 8. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:

13:55 -öset én írtam :)

ahogy elnézem az általad írt témában hozzászóló 2 hiteltanácsadót, tényleg az ország legjobbjait szalasztod el. :) Ha magamra gondolok, akkor kiváltképp! :)

Azt írtad, hogy az OTP például nagyon kekec... ezt cáfolnám. Az a fiók, akikkel én dolgozom 2 hét alatt a legproblémásabb ügyfélre is folyósít hitelt... Az már más kérdés, hogy nekik tényleg csak azokat viszem, akikkel máshol, olcsóbb helyen nem tudok mit kezdeni...

sok szerencsét egyébként!

Ja és még azt is lereagálnám, hogy azt írtad, azokhoz nincs bizodalmad, akik itt hirdetik magukat... Egy jó vállalkozó mindenhol potenciális ügyfelek után kutat... A hiteltanácsadók szerintem nagyrészt vállalkozók és abból élnek, amit találnak, illetve ha jól dolgoznak, akkor sokan tovább ajánlják őket...

2010. febr. 9. 23:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tanácsadót találtam SZEMÉLYESEN, szóval a kérdésem nem aktuális már. Nagyon jól megy az országban mindenkinek, hogy úgy tűnik senki nem vett fel hitelt vagy senki nem tapasztalt nehézséget és azonnal sikerült minden... Vagy nem... de akkor meg tartsa meg mindenki a tapasztalatait, nehogy már segítsen vele valakinek...:(
2010. febr. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!