Ha visszamondtam egy rendelést amazonról, és refundolnak, azt hogyan találom majd meg az OTP kártyán ill. hogyan látom OTPdirekten?
Figyelt kérdés
Volt egy rendelésem, ami valamiért cancelled lett, kaptam e-mailt hogy 1-2 business napon belül kapom a refund-ot (visszatérítés), a 2. business nap ma volt és még mindig semmi, vagy csak én nem látom otpdirektben? esetleg ha dollárt küldenek hogy találom meg? a választ előre is köszönöm sokat segítenétek :)2015. jan. 8. 23:18
1/2 anonim válasza:
szia én ugyanígy vagyok mi lett neked a vége? igaz én fontból várom összes és van is egy zárolt összeg...neked a magyar bank zárolta vagy mi lett avége?
2/2 A kérdező kommentje:
Ha bárki hasonló esetbe kerülne, a bank rendeléskor még nem veszi le a pénzt csak úgymond lezárolja (láthatatlanná, hozzáférhetetlenné) teszi és előkészíti utalásra, ilyenkor ugyanúgy rajta marad a pénz a kártyán ha visszamondod a rendelést csak azthiszem otp-nél 20 napot kell várni mire újra feloldják, de nem veszett el minden rendben volt :)
2016. jún. 28. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!