Raiffeisen Bankszámlám szeretném megszüntetni pénzbe kerül e vagy nem? Ha igen mennyibe?
Figyelt kérdés
Bankszámla megszüntetés2015. jan. 1. 11:33
1/6 A kérdező kommentje:
Start okoskártyám van és 2014.január 30án kötöttem és azt nem tudom hogy van e valami hüségem vagy valami
2015. jan. 1. 11:50
2/6 anonim válasza:
Neked mindenkepp fizetni kell. Elsosorban azert, hogy megtanulj olvasi es elolvasd a szerzodest, amit alirsz. Masodsorban azert, hogy legyen annyi magadhoz valo eszed, hogy a bank ugyfelszolgalatat felhivd vagy legalabb a google-t megtanuld hasznlni.
3/6 A kérdező kommentje:
A szerződésben nincs semmi olyan irva tehát akkor mi a teendő nem okoskodást kérek
2015. jan. 1. 14:50
4/6 anonim válasza:
ketteske, neked hogyan van 74%-od?!
mihez értesz?
5/6 anonim válasza:
Nem kell fizetned érte. Ha minuszban van a számlád azt rendezned kell.
6/6 anonim válasza:
Ketteske vagyok. Negyeske: ugy, hogy vannak, akik ertik mirol beszelek. Mihez ertek? Peldaul olvasni. Peldaul ertelmezni azt, ami le van irva. Peldaul felemelni a telefont es felhivni az ugyfelszolgalatot es a leheto legautentikusabb forrasbol tajekozodni.
A kerdezonek:
'A szerződésben nincs semmi olyan irva tehát akkor mi a teendő nem okoskodást kérek'
Ha ez neked okoskodas, akkor bizonyara magadtol is pontosan tudod mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!