Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Raiffeisen Bankszámlám szeretn...

Raiffeisen Bankszámlám szeretném megszüntetni pénzbe kerül e vagy nem? Ha igen mennyibe?

Figyelt kérdés
Bankszámla megszüntetés

2015. jan. 1. 11:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Start okoskártyám van és 2014.január 30án kötöttem és azt nem tudom hogy van e valami hüségem vagy valami
2015. jan. 1. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Neked mindenkepp fizetni kell. Elsosorban azert, hogy megtanulj olvasi es elolvasd a szerzodest, amit alirsz. Masodsorban azert, hogy legyen annyi magadhoz valo eszed, hogy a bank ugyfelszolgalatat felhivd vagy legalabb a google-t megtanuld hasznlni.
2015. jan. 1. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:
A szerződésben nincs semmi olyan irva tehát akkor mi a teendő nem okoskodást kérek
2015. jan. 1. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

ketteske, neked hogyan van 74%-od?!

mihez értesz?

2015. jan. 1. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetned érte. Ha minuszban van a számlád azt rendezned kell.
2015. jan. 3. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ketteske vagyok. Negyeske: ugy, hogy vannak, akik ertik mirol beszelek. Mihez ertek? Peldaul olvasni. Peldaul ertelmezni azt, ami le van irva. Peldaul felemelni a telefont es felhivni az ugyfelszolgalatot es a leheto legautentikusabb forrasbol tajekozodni.

A kerdezonek:

'A szerződésben nincs semmi olyan irva tehát akkor mi a teendő nem okoskodást kérek'

Ha ez neked okoskodas, akkor bizonyara magadtol is pontosan tudod mit kell tenned.

2015. jan. 3. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!