Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A havi 2 ingyenes pénzfelvétel...

A havi 2 ingyenes pénzfelvétel csak a saját banknál történő felvételre vonatkozik?

Figyelt kérdés
Először a saját bankomnál vettem fel pénzt, levont az összegen kívül még 296 ft- ot. Legközelebb egy másik banknál vettem fel 10 000 ft- ot 1143 ft- ért! Ezt azért nagyon sokallom... Kérem segítsen valaki, most van először bankkártyám (most kezdtem el dolgozni) és nagyon megijedtem ezektől a költségektől!
2014. dec. 31. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Bármelyik belföldi automatára vonatkozik. Biztos vagy benne, hogy külön kérted az ingyenes készpénz felvételt? Mert a jelek szerint nem...
2014. dec. 31. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Ha másik bank automatájából veszel le, az mindig horrorisztikusan drága, nem tudom, mit lepődsz meg ezen.
2014. dec. 31. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
A havi 2 ingyenes készpénzfelvétel összesen 150 ezer forintig bármely bankautomatára érvényes. A feltétel, hogy nyilatkoztál az ingyenes készpénzfelvételről és ezt a múlt hónap 20-ig megtetted.
2014. dec. 31. 19:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nem jár automatikusan? Ezt nem tudtam... Hogyan lehet kérni? OTP- nél vagyok. Lehet netbankon keresztül?
2014. dec. 31. 19:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott a rejtély... Netbank szerint nyilatkoztam, de november 20 után, ezért nem decembertől, hanem januártól lesz érvényes. Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. dec. 31. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Igen - Volt ilyen formanyomtatvány-
2014. dec. 31. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!