Megtehet ezt a bank? Hitelkeret, hitelkártya.
Figyelt kérdés
Férjemnek van hitelkerete a takaréknál, már nem oda megy a fizetése, csak a családi megy oda. Sajnos nem tudtuk még kifizetni a hitelkeretet ezért letiltották a számlát vagy nem tudom mit csináltak, de nem tudunk a családiból levenni semmit. Úgy tudtam a családihoz nem nyúlhatnak. Ugyancsak a takaréknál van hitelkártyánk. Lejárt a kártya erre közölték, hogy fizessek 2000FT-ot BAR lekérdezésre, meg 5000Ft biztosítást, meg keresetigazolást utána elbírálják, hogy meg-e kaphatjuk az új kártyát, de a számlakivonaton meg 2010. 10. hó van rendelkezésre tartás végének feltüntetve és még 2009. 09. hóban levonták az új kártya éves díját. Csak nekem gyanus vagy tényleg megtehetik ezt.2010. febr. 4. 12:48
1/4 anonim válasza:
Ez durva!
Ilyet még nem hallottam...
Nem irigyellek!
2/4 anonim válasza:
A családi pótlékra nem kérhetnek végrehajtást, de mivel a hitelkeretet nem töltöttétek fel, így jogosan zárolja a számlát, vagyis nem tudsz levenni róla. Kérjétek át a családi pótlékot máshova, és akkor nem a mínuszos számlára megy.
A második esetben nem arról van szó, hogy a hitelkártya szerződésetek járt le? Azért kérik újra a keresetigazolást?
A szeptemberi kártya éves díjának a levonására kérdezz rá, mert lehet, hogy utólag vonják és nem előre: vagyis amit most vontak, az nem az új kártya éves díja, hanem a régié.
3/4 anonim válasza:
Megtehetik, mert bankszámlára megy a pénzecske!
javaslom, hogy sűrgősen kérd át postai kézbesítésre, és akkor nem nyúlhat hozzá az Isten se!
4/4 anonim válasza:
Igaz, de attól még mínuszban marad a számla és előbb utóbb úgyis ki kell fizetni (de legalábbis érdemes, mert ketyeg rá a kb 20%-os kamat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!