Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kész pénz zárolás járt már...

Hellosztok kérdése:

Kész pénz zárolás járt már így valaki más is?

Figyelt kérdés
annyi történt volt a kártyán 29000 ft ki is adta a pénzt de én nem vettem el mert elsőnek el akartam tenni a kártyámat! de mire el tettem és ki akartam venni a pénzt vissza húzta! hívtam a bankot azt mivel nem otp és automatából vettem volna fel a kártyát így 30 napon belül kapom vissza a pénzt... járt már így más is? ha igen akkor mi lett a teljes összeget vissza kapta? meg menyi időn belül?
2014. dec. 24. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
szegééény
2014. dec. 24. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Bankban dolgozom. Első dolgod legyen személyesen is bejelenteni a problémát. De vissza fogod kapni a pénzt, csak idő. A gép rovancsolása közben fény fog derülni a többletre.
2014. dec. 25. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszer, még kb. 10 éve jártam hasonlóan, szintén pont 29.000 Ft-os összeggel, amikor az InterEurópa Bankos kártyámmal az ELTE-TTK épületében levő Erste Bankos automatából próbáltam pénzt felvenni, azonban nem adott sem pénzt, sem bizonylatot. Akkor átmentem a K&H automatájához, de az már fedezet hiányában utasította el a készpénzfelvételt, szintén nem adott se pénzt, se bizonylatot. Megnéztem BankoWEB-en keresztül, hogy mi történhetett, ott a számlatörténetem szerint az Erste automatából vettem fel pénzt. Felhívtam a BankoLine-t, ott azt mondták, hogy fáradjak be a számlavezető fiókomba. Befáradtam (szerencsére pont volt rá időm), ahol viszont azt látták, hogy a K&H automatája tette foglalásba az adott összeget. Végül feloldották ezt a foglalást, és ott helyben az Inter-Európa Bank automatájából vettem fel a szükséges készpénzt.

Ezt, és még sok más banki kalandomat elolvashatod a blogomban: [link]

2014. dec. 25. 15:52
 4/5 A kérdező kommentje:
üdvözlök mindenkit nagyon szépen köszönöm a válaszokat mind a 2 nagyon jó örömmel olvastam hogy van tanács am az első valasz adó tól kérdezem mivel bank ba dolgozik hogy miben változtat az ha személyesen megYek be? van rá esélyem hogy úgy járok mint a 2. válasz adó hogy készpénz be kifizeti az otp? ám az volt a gond hogy. én konyaron lakom és itt olyan automata van erb bank ami minden kártyát el fogad! mivel hogy én 30 km re lakom debrecentől ahol van a bank mert ott tudnak nekem segítséget nyújtani talán! de visszaolvasta a nő nekem amit leírt hogy mivolt hogy volt stb meg azt mondta hogy jövő héten látják meg ezt a problémát akkor kezdődik el dolog kivizsgálása.
2014. dec. 25. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:
előre is köszönöm a válaszokat! nagYon jól esik hogy segítettek
2014. dec. 25. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!