Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi honlapról?

Figyelt kérdés

Véleményt kérek tőletek. Találtam ma egy érdekes honlapot, frissnek tűnik, de jó dolgokat ír.

Belinkelem nektek: [link]

igazából az én családom sem áll valami jól, szerintetek tudom hasznosítani ezt a blogot?

2014. dec. 21. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
1 poszt van az egész blogon, amit valszeg te magad írtál.
2014. dec. 21. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

"1 poszt van az egész blogon, amit valszeg te magad írtál."

Igen, főleg, mert a google még be sem indexelte, semmi oldal nem mutat rá, tehát elég nehéz lett volna "rátalálnod"... ;)

Nice try...

2014. dec. 21. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Saját blog reklám, ccc...

Amúgy kb. 0 új információ tartalma van, konkrétumokat nem írsz, csak nagy szőrös általánosságokat - azokból is ugyan azokat, amiket már 1000+1 helyen összeszedték a különböző oldalak.

Nice try, de semmit sem ér.

2014. dec. 21. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Ingyenes, aldomaines oldalt nehéz lesz jól marketingelni a nézettség növeléséhez.

És a nyelvtani hiba sem feltétlen tesz jót neki, a hirtelen összedobottság miatt.

Igazából ezeket a dolgokat, gondolatokat már sok helyen, még itt is sokan megfogalmazták már.

2014. dec. 21. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyen tippekkel semmit nem érsz el.

Megspórolsz havi 10 ezret? És?!

2014. dec. 21. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, bennünk van valami közös. Nekem tetszik amit csinálsz, akik előttem szólnak valószínű nem terveznek hitelt felvenni. Viszont egy hátulütője van a dolognak, én jövőre veszek fel egy hitelt, de előre belekalkuláltam, mi lesz ha kirugnak a munkahelyemen, minden biztosítékról gondolkodnak, aki így áll hozzá (értsd: bombabiztosan tervez) azoknak ezek a tippek nem segítenek, viszont jól körvonalazódik minden, ha részletesebben leírod mit hogyan lehet elérni benne, pl csináld magad, szerezz pénzt. Az sok embernek segíteni fog.
2014. dec. 22. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!