Akinek nagyon sok készpénze van és valamiért nem teheti a bankba, az mit csináljon ha eljön a régi bankjegyek cseréje?
Figyelt kérdés
Több vállalkozó ismerősöm is küzd ilyen problémával. És rájuk senki sem gondol :(2014. dec. 6. 19:25
21/35 A kérdező kommentje:
Az a a vicces, ha nem lenne a bankjegycsere, akkor gondja se lenne. Hogy nincs jó válasz a kérdésre? Nem tudom, hátha a következő napokban valaki ad választ.
2014. dec. 6. 21:40
22/35 Agytörzsi Prof. válasza:
Nem, nem az a vicces, hanem az, hogy s. egg h. ülye.
Fogja a szatyor pénzt, elmegy minden létező bankba és kicserél egy keveset(pl fél milliót). Így nem lesznek kérdések.
Ja, hogy neki ez is tetemes plusz kiadás? Akkor valóban nincs jó válasz.
23/35 A kérdező kommentje:
Ok akkor világos leszek. Azzal az összeggel amit mondtál a szatyorban, több százszor kéne fordulnia. Fizikailag nem megy.
2014. dec. 6. 21:46
24/35 A kérdező kommentje:
De egyébként az stimmel, hogy segg hülye a bácsi. Viszont gazdag :/
2014. dec. 6. 21:48
25/35 Agytörzsi Prof. válasza:
Kérdésed kezd erősen kamuszagú lenni barátom!
Ha fizikailag nem megy, akkor az nagyon sok pénz, de akkor
a: lesz. arja, hogy bukik rajta egy keveset
b: mégsem olyan ostoba, mint ahogyan lefested.
A másik. Egy köteg 20000 Ft-os, az 2 millió, és igen kicsi helyet foglal. Vagyis a fizikai része már megint bukott.
A harmadik: ideje lesz a cserére, mert egy ilyen pénzcserénél éveket hagynak. Csak példának mondom, hogy 2002 óta van euró, de a német bankba még most is mehetsz márkát váltani.
26/35 A kérdező kommentje:
Félreértettél. 1 szatyorban biztos elfér az egész. Ezt mondtam de több százszor veszel ki a szatyorból, ha félmilliónként viszed külön-külön.
2014. dec. 6. 21:56
27/35 A kérdező kommentje:
Igazából nekem nem világos, hogy te miért nevezted "szatyor pénznek" a félmilliót. Hiszen az egy borítékban elfér.
2014. dec. 6. 21:57
28/35 A kérdező kommentje:
Fizikai képtelenségnek azt neveztem, hogy bárhová is több százszor elmenjünk. Évek alatt sem megyünk több százszor sehova.
2014. dec. 6. 21:59
29/35 Agytörzsi Prof. válasza:
A szatyor pénz képletes volt.
30/35 A kérdező kommentje:
Max. akkor mész el több százszor munkaidőben/bankidőben valahová, ha te magad azt teljes munkaidődben csinálod 1-2 évig. Így tippelek.
2014. dec. 6. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!