Hitelkártyára vontak le 10 e éves díjat, már késő akkor lemondani?
Majd megüt a guta, mert ebankoltam,és akkor látom ,hogy az a "kedves" KCH bank,jól átvágott.
Minden Sz..ért tudnak küldeni levelet,de arról elfelejtettek értesíteni, hogy lejár az egy év.Teljesen elfelejtettem.Azt se tudom, mikor kötöttük egyátalán.
A bankban rábeszéltek a hitelkártyára, hogy milyen jó, visszafizetéseket fogok kapni...
Hát annyira nem voltam elájulva attól az 1500 ft októl,amiket visszakaptam a vásárlásaim, tankolásaim után....
Gondoltam ,is le kéne mondani, mert mindig észbetartani,mikor kell ezt is utaln, elég macerás,nem éri meg.
De az bosszant legjobban,miért nem küldtek 1 héttel ezelőtt levelet, hogy le fog járni, meg akarom e tartani, ennyi meg ennyi lesz az éves kártyadíj...mert először még ingyenes volt.
Buktam a pénzt, vagy lehet valamit tenni még,
Így jártál.
Gondolod, hogy az összes bank minden szarságról értesítést küld a hülye ügyfelének?
Máskor írd fel a naptáradba. :P
Hát én nem így gondolom, de azért köszi.
Igen.észbe kéne tartani, meg még ezen kívül más ezer dolgot...
De hogy minden szó nélkül levesznek a számlámról 10 e ,és még csak nem is értesítenek...
az 1. év ingyenes volt a beetetés....
Köszi az együttérzést, de igazán.
Igen minden sza..ságról küldenek, tele van a ház, o ft os csekkekkel,értesítőkkel stb. mintha ingyen lenne a papír.
Ez szerintem fontos lett volna,de mindegy ez van.
De a kérdésemre, hogy lehet valamit még csinálni,még nem kapta választ...
"De a kérdésemre, hogy lehet valamit még csinálni,még nem kapta választ..."
Hát hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatukat, ott majd kapsz választ.
2. vagyok
Akkor még a szövegértelmezéssel is gond van.
Nem, nem tehetsz semmit.
Elolvastad az apróbetűs részt is?
"Igen.észbe kéne tartani, meg még ezen kívül más ezer dolgot... "
Ezért írtam a naptárat, vagy az okostelefont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!