Budapest Bank behajtási osztállyal volt már valakinek kapcsolata? Milyenek? Adnak hitelkártyára részletfizetést?

Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem így működik. A hitelkártya esetében nem lehet részletfizetés. Logikailag is kizárt. Ez egy olyan hiteltermék ahol nem lehetséges és nem csak azért, mert a bank nem engedi.

A hitelkártya hitel egy kerethitel. Amit ha nem töltesz fel a megadott határidőig, akkor kamatozik.

Ha nem töltöd fel teljesen, akár csak 1 ft-tal is kevesebbet fizetsz vissza, akkor a teljes előző hónapban "elhasznált" összeg kamatozik.

És ez csak halmozódik, ahogy görgeted magad előtt.

Nem áll meg a tartozásod növekedése, amit aztán részletekre bontva x idő alatt rendezhetsz.

Ezért mondtam, hogy nem csak jogilag, de pénzügyileg, logikailag is lehetetlen.

Remélem tudtam segíteni, még ha csak információval is.

De, árulj el valamit!

Miért nem mész be a bankba! A kérdésed alatt a honlap ajánl hasonló kérdéseket. Ötöt listáz ki. Mind az öt valószínű a tiéd, mert ugyanaz a kérdés.

Gondolom van még párszor öt, ugye?

Amiket én láttam azokból a legkorábbi tavaly októberi.

Ennyi idő alatt már nagyon durva tartozás gyűlhetett össze.

És százszor megkérdezhetted volna, hivatalos helyről, ahol meg tudják mondani.

Most, őszintén! Miért itt kérdezed meg milliószor? Magaddal tolsz ki, nagyon.

Hogy nem tudsz fizetni, elhiszem. De megkérdezni az nem teher, nem feladat.

Nem kiosztani akartalak, de a magad helyzetét nehezíted meg.

Egyáltalán mi történt az ügyben mióta először kérdezted meg? A bank biztos küldött leveleket.

2014. jan. 27. 22:01
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi,megoldódott igaz kicsit csúsznak a csekkek de fizetve van.
2014. jan. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!