Ez mégis hogy lehet, kevesebbet kérnek vissza mint ami az alap tartozás volt?
az is lehet, hogy az csak a tartozás részösszege
ha befizeted, kapsz még csekket
ha ez a teljes tartozás lenne, azzal a kitétellel, hogy leírják a maradékot, azt nem így intéznék
Pedig van ilyen.
Megpróbálták már behajtani? Ha igen, és sikertelen volt, akkor szoktak ilyet csinálni.
Hisz ha behajthatatlan a tartozás, akkor a bank 0 Ft-ot lát a kihelyzetett pénzéből. Ezért egy jó részét elengedi, felajánlja, hogy csak a töredékét fizesd meg, de még így is jobban jár, mint ha semmit sem fizetnél.
Én is jártam így, csak én a lakáshitelemmel. Bár fizetem, de nehezen. Kb. 6 millió a teljes hitel kamatokkal együtt, nyáron jött egy levél, hogy ha egyben befizetek 1 hónapon belül 3,5 milliót, akkor a többit elengedik. Lehet egyébként, hogy kb. annyi a tőke, és a többi csak kamat, nem tudom. Nagyon jó lett volna, de nyilván nem volt ennyi pénzem, így fizetem még 10 évig, ahogy eddig is.
Ettől függetlenül azért hívd fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!