Tartozik mégis Ő követel, mit tegyek?
A gumit még csak-csak, de a teherautót hogy a túróba akarod eladni ha papíron nem a tied?!
Mellesleg üzend meg a főnöködnek (lehetőleg szóban, hogy ne legyen nyoma!), hogy akkor kapja vissza a teherautóját ha neked megjelent a bankszámládon vagy a zsebedben az elmaradt 3 hó fizetésed.
Az autó pedig SEMMIKÉPP se legyen nálad, tedd valami biztos garázsba vagy helyre, hogyha rádküldené a rendőröket akkor széttárhasd a kezed és letagadhasd azt is, hogy valaha ültél abban az autóban.
Nem tudom, hogyan alakult az ügy, szerintem már lezárult. A két ügy független egymástól.
Te gyakorlatilag elloptad a gumikat, ez jogos követelése a főnöknek.
Én a helyedben közjegyzőnél fizetési meghagyási eljárást indítanék, az elég gyors menet.
Kap egy felszólítást, amennyiben nem válaszol, akkor vagy fizet, vagy megy a végrehajtó. Amennyiben vitatja, akkor bíróság előtt kell bizonyítanod, hogy tényleg tartozik, és neki meg azt, hogy nem.
Ha feketén dolgoztál, akkor lényegesen nehezebb a helyzet, de azért akkor sem reménytelen, ha tudod bizonyítani, hogy ott dolgoztál. pl. tanúk, vagy dokumentumok, pl. fuvarlevél aláírás, belépőkártya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!