Fundamenta megelőlegező vagy OTP kedvezményes lakáskölcsön?
Szerinted mellébeszélek. Gondold ezt!
Zsigerből utálom az OTP-t? Honnan veszed ezt? Negatív tapasztalaton kívül mást még nem szereztem náluk, ez tény. Hogy Ezt jogom van elmondani, az is tény. Hogy a pénzügyben az 1+1 az nem 2, az is tény. Akkor miről is beszélsz?
" Kérlek mutass egyetlen olyan hozzászólást részemről, ahol magát a Fundamenta céget becsmérlem és ha találsz, elnézést kérek:)."
Remek! De ki mondta, hogy becsmérelted a Fundamentát?
Sziasztok. Köszönöm mindketőtöknek a válaszokat és hogy foglalkoztatok a témával, de rosszul érzem magam ha másoknak feszültséget okozok, ugyhogy ne emésszétek ngyon magatok emiatt. Ahogy én látom most, az OTP-s lakáshitel olcsóbbra jönne ki, mint a fundás megelőlegező, pláne ha LTP-al kombinálható. Nem most venném fel a hitelt, hanem jövőre, de szerintem mindig lesz ilyen-olyan akció az OTP-nél. 3 LTP-vl rendelkezek (2 otp, 1 funda), 2 és fél éve kötöttem az elsőt aztán minden következő évben egy ujat. Ez igy azt jelenti, hogy ma már 60E ft befizetéssel 18E Ft állami támogatáshoz jutok havonta. Ez szerintem jó, ahhoz képest hogy 2 % köruli az alapkamat. Persze csak ha lakáscél van ugyebár. Még megvárom a tavaszt, nem sürget a tatár, aztán kiderül hogy alakulnak a dolgok és megirom.
Mégegszer köszönöm a segitségetek!
Kedves Kérdező, még csak véletlenül se érezd rosszul magad, bennem semmi feszültség nincs.:)
Kérdezz bátran bármikor, szívesen segítek, amiben tudok. Rálátásom van az összes bank ajánlatára. Napi szinten ezzel foglalkozom már több, mint 10 éve, remélem ez így marad jövőre is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!