Párommal kaphatunk valami támogatást?
Figyelt kérdés
Én most végeztem az iskolákkal tehát még nem volt lakásom, a párom dolgozik, de nincs megtakarításunk. Van valami lehetőség hogy lakáshoz jussunk? Esetleg valami hitel?2010. jan. 26. 15:26
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg a Vágó Pistát megkérdezni...
Egyébként a választ nem tudom, de szerintem van, csak megfelelő fedezet kell hozzá, ami adott esetben akár 2 db lakást is jelenthet!
2/6 anonim válasza:
Kérdezd meg az Erste bankot! Menjél be és kérj információt!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. jan. 26. 18:28
4/6 anonim válasza:
Hát támogatás szerintem semmi. Max. hitel. De így, hogy nincs ingatlan fedezet, sőt még neked fizud sem, nehéz lesz.
5/6 anonim válasza:
van önkormányzat, aki ad vissza nem térítendő hitelt vagy kamatmentes kölcsönt. ez önerőnek számít.
6/6 anonim válasza:
önerő kell egy jelzáloghitelhez mindenképp..sztem elöbb spóroljatok egy kicsit és utána jöjjön a hitel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!