Miért nem kaphatunk mi is ugyan annyi támogatást " földalap stb" mint az Eu ban a többi ország? Miért vagyunk 2. rangúak?
Miért is támogatja az Eu a mezőgazdaságot és az élelmiszer - feldolgozó ipart? Mert sokba lenne a kaja, és nem maradna a nyugati polgárok számára elég pénz az ipari termékekre.
Kinek jó ez, akik fejlett ipariak.
Kinek nem jó ez, akik mezőgazdasággal kapcsolatos adottságúak. Nem furcsa hogy mennyire a velejéig szívatnak?
Tuljadonképpen miről akarsz írni? A magyar mezőgazdaság sok EU-s támogatást kap.Az ország pedig nem mezőgazdasági adottságú.Elég kevés a valóban jó termőföldünk,kevés az öntözési lehetőség,stb.
Kevés a jó szántóföld? Az átlag humusztakaró 70cm.
2 nagy és számtalan kisebb folyó, épített csatornák, vízelvezető rendszerek. Csak karban kellene tartani, és megoldani az öntözést, és a belvíz tározókat.
Te nem tudom hogy miről beszélsz?
A támogatásaink pedig " a teljesítmény és föld alapúak a régi Eu s országokénak a 30% a. Ennyit sem tudsz és okoskodsz?
Én Bp s vagyok, de a családom egyik fele, Hadú-megyei és 2 en is kisbirtokosok 4-500He. Havonta találkozom ( a munkám miatt) velük, ők is Jobbikosok és sokat beszélünk. Teljesen képbe vagyok!
valószínűleg azért, mert nálunk nem lehet szabadon földet vásárolni, mint az EU többi országában.
Ez elég szánalmas indok. Hiszen akkor vagy átadjuk a földjeinket, vagy kiütik alólunk?
"Ez elég szánalmas indok."
szerintem meg az a szánalmas, hogy elönti a közéletet a sok hozzértő, és arról pofázik, hogy majd mi megmutatjuk, hogy miként is kell ezt csinálni, meg elmehet az EU a fenébe, de közben persze csak adja a pénzt, mert az kell.
szerintem meg az a szánalmas, hogy elönti a közéletet a sok hozzértő, és arról pofázik, hogy majd mi megmutatjuk, hogy miként is kell ezt csinálni, meg elmehet az EU a fenébe, de közben persze csak adja a pénzt, mert az kell.
Te tényleg egy szánalmas pojáca vagy.
Belevittek a tutiba, termeljünk úgy ahogy ők diktálnak, arra a piacra amire ők, és közben kevesebb a támogatásunk. Te ostoba idióta, ez nem könyöradomány, ezzel tartanak versenyképtelen helyzetbe.
Ha senki nem kapna támogatást, már rég a köcs nyugatiak zabálnák a mi kajáinkat. Annyi eszed nincs mint egy kosár pillangónak.
Morva minden alkalommal szóváteszi, csak hogy a többi hazaáruló magyar soha, és egyedül nehéz.
Mész az utcán az egyik haveroddal. Odajön egy csávó, neked ad egy ötezrest ajándékba, haverodnak meg egy tízezrest. Ebben az esetben - ajándékról lévén szó - illik panaszkodni?
Arról nem is beszélve, hogy azért nem mi szartuk az EU-t. Történetesen örülhetünk, hogy beengedtek minket.
Mész az utcán az egyik haveroddal. Odajön egy csávó, neked ad egy ötezrest ajándékba, haverodnak meg egy tízezrest. Ebben az esetben - ajándékról lévén szó - illik panaszkodni?
Arról nem is beszélve, hogy azért nem mi szartuk az EU-t. Történetesen örülhetünk, hogy beengedtek minket.
Sajnos ez így nem teljes, de kiegészítem a logikai vonalat.
Mész az utcán az egyik haveroddal. Odajön egy csávó, neked ad egy ötezrest ajándékba, haverodnak meg egy tízezrest. Aztán kiderül hogy amíg beszélgettél egy fontos megrendelődet lecsapott a barátja a kezedről, és havonta bux húszezret.
Ugye milyen kedvesek.
Egyzserű zsidó logika csak sokan képtelenek az alap mechanizmusait megérteni.
NEM AD SEMMIT INGYEN AZ EU, csak nem biztos hogy egyből meglátod a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!