Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ki tudja hogy ha házat akarunk...

Beata kinga kérdése:

Ki tudja hogy ha házat akarunk venni mennyi hitelre számíthatunk? Vagy egyetalán valami támogatást kaphatunk e?

Figyelt kérdés
Mi friss házasok vagyunk van egy 18 hónapos lányunk !!és sajna nem tudjuuk hogyan tovább mert házat akarunk venni!
2014. okt. 31. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
6%

30% onresz szukseges barmilyen hitelhez. 'Tamogatas' van: [link]

Amugy gratula a felelos csaladtervezeshez, a s*ggetek kilog a gatyabol, dunsztotok nincs mibol lesz a lakas/haz, de a gyerek mar megvan...

2014. okt. 31. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem kedvese hozzászóló semi közös nincs hozzá
2014. okt. 31. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pl. meg tudnám mondani, hogy ki mennyi hitelre számíthat, ha lakóingatlant szeretne venni, de ehhez olyan adatokra lenne szükség, hogy mennyi önerő van, mennyi a jövedelem, miből származik, mennyi idősek a hiteligénylők, hol szeretnének vásárolni, stb.

Az, hogy friss házasok vagytok, nem jogosít semmilyen kedvezményre. A gyermek pedig csak új építésű ingatlan vásárlásánál lehetne előny, használt ingatlan vásárlásánál nem számít, arra nem jár támogatás.

2014. okt. 31. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
#1 vagyok. Annyi kozom talan van hozza, hogy az en adombol fizetik a hozzad hasonloknak a 'tamogatast'.
2014. okt. 31. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!